Stilte. Een absolute must in iedere keuken.

Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van geluiddemping is Novy erin geslaagd storende geluiden weg te nemen bij One. De special geselecteerde motor, het geïntegreerde geluiddempingssysteem en de intelligente constructie zorgen ervoor dat zelfs het meest verfijnde muziekstuk tot recht komt, terwijl alle kookdampen-en geuren worden afgevoerd.

Efficiëntie.
De drijfveer van iedere kok.

De ventilatietoren van One bevindt zich letterlijk te midden van de actie, vlak bij uw pannen. Hierdoor worden alle kookdampen en geurtjes snel en krachtig afgevoerd. Omdat Novy niets aan het toeval overlaat, is ieder detail tot in de puntjes bestudeerd. Hierdoor garanderen wij iedere keer weer het beste resultaat.

Buitengewoon aantrekkelijk. Ook wanneer u kiest voor recirculatie.

In een energievriendelijke woning wordt tegenwoordig vaak een afzuigkap met recirculatie geplaatst. Bij recirculatie vindt er geen afvoer van opgewarmde lucht naar buiten toe plaats, waardoor energie bespaard wordt.
De monoblockfilter van Novy zorgt voor een efficiënte en stille verwijdering van kookdampen, geuren en vetten.

Een ruimte zoals u zich had voorgesteld.

Door One naadloos te integreren in het werkblad, verdwijnen alle storende visuele elementen uit het zicht. Verder zijn zowel de kookplaat als de bovenkant van de ventilatietoren uitgevoerd in zwart opaak glas, en worden de vetfilters aan het oog onttrokken dankzij zwarte luchtgeleiders. Hierdoor gaat One volledig op in z’n omgeving.

Meer over de inductiekookplaat